laptopuri ieftine second

Laptopuri ieftine Lenovo

Lenovo B50-80

Pe piata din Romania exista si laptopuri mai ieftine, dar totusi atragatoare din punct de vedere al esteticului, al constructiei sau hardware-lui. In gama laptopurilor seria B, Lenovo ofera modelul B50-80 de aici cu ecran lat HD de 15,6" si fiind dotat cu tehnologia grafica integrata, ofera imagini clare si luminoase.

Conectica

Cu USB 3.0 SuperSpeed se pot transfera date de pe Lenovo B50-80 pe un alt dispozitiv si invers. Iesirea HDMI ofera posibilitatea de a te conecta la un TV. Tastatura ergonomica cu taste izolate ii confera o utilizare mai confortabila si reduce erorile. Cu Wi-Fi si Bluetooth te poti conecta la internet oriunde ai fi.

Lenovo B50-80

Mai detine o camera Web integrata HD de 720 pixeli, cu sensibilitate la lumina scazuta, putand sa tii o conversatie placuta. Unitatea optica permite incarcarea unor programe software sau a filmelor si vizionarea lor in conditii optime.

HDD

Toate datele, fotografiile, filmuletele si multe altele, pot fi stocate pe laptop, datorita HDD-lui de 1 TB. Beneficiaza de functia Surround pentru sunet, oferind o auditie placuta, fara distorsiuni. In majoritatea cazurilor la achizitionarea unui laptop nu ai prea multe optiuni in alegerea componentelor si nu mai poti adauga inca un ram sau inca un hard. De obicei ele vin echipate cu un port pentru hard si unul pentru DVD/Writer. Trebuie sa iei in considerare aceste aspecte, ce la prima vedere nu par prea importante.

Display Full HD

Rezolutia Full HD a display-lui, nu este indicata pentru un laptop. Cea mai indicata pentru o imagine clara si in culori luminoase, este rezolutia HD pe care o detine Laptopul Lenovo B50-80. Cu rezolutia Full HD autonomia bateriei scade si astfel laptopul devine neperformant. Nu trebuie sa pleci din stard cu gandul ca vei face upgrade. Mai bine mai pui ceva bani in plus si iti cumperi ceea ce iti doresti. Pentru performanta, indicat ar fi ca pe langa placa video integrata sa aiba si placa video dedicata. Faptul ca este ieftin, nu inseamna ca nu este si bun, il poti gasi aici la cel mai bun pret.