laptopuri ieftine second

Laptopuri ieftine HP

Alegerea unui laptop nu este intotdeauna asa de usoara, mai ales ca ofertele magazinelor electronice sunt destul de generoase, la fel si magazinele online de specialitate. Pe piata din Romania sunt laptopuri destul de bune si destul de ieftine, putand fi achizitionate indiferent de bugetul alocat acestuia.

Laptopurile HP ieftine sunt destul de atragatoare din punct de vedere al esteticului, dar si a platformei hardwere. Trebuie mentionat faptul ca toate aceste produse pot fi achizitionate si cu plata in rate, in cazul in care nu dispui de toata suma necesara.

Este necesar totusi sa stii ce suma aloci achizitionarii unui laptop Hewlett Packard, deoarece bugetul este foarte important. In al doilea rand, chiar daca vrei sa achizitionezi un produs ieftin, trebuie sa alegi calitatea si nu cantitatea. Fiecare are preferintele sale, unii il doresc pentru jocuri, altii pentru filme iar restul pentru programe diverse, care nu necesita o putere mare de lucru, iar bugetul trebuie adoptat in functie de ceea ce ti-ai propus sa faci cu el.

Cel mai indicat ar fi sa te gandesti la aplicatiile cu care crezi ca vei consuma cele mai multe resurse. Daca necesita transport in fiecare zi, acesta trebuie sa fie cat mai usor, pentru a nu deveni obositor.

In momentul de fata aceste laptopurile HP sunt cu procesoare Intel, ceea ce nu este deloc un lucru rau. Placa video este foarte importanta si daca vrei sa cumperi un laptop ieftin trebuie sa stii ce vrei sa faci cu el, pentru a alege un produs cu o placa video ceva mai performanta. Placa video poate fi dedicata sau integrata. Daca esti un pasionat al muzicii atunci ai nevoie de o placa video dedicata, iar daca esti pasionat de jocuri atunci placa video trebuie sa fie neaparat integrata. Bateria trebuie sa aiba o autonomie de pana la 8 ore, pentru a da performanta in functionare. Aceasta poate fi cu 2 celule sau chiar cu 8 celule. Bateria tine in functie de ceea ce faci pe laptop si de componentele pe care le detine.

Laptop HP 250 G4 Dual Core N3050 500GB 4GB DVDRW m9s72ea

HP 250 G4 Dual Core N3050 500GB

Modelul de laptop HP 250 G4 Dual Core N3050 500GB 4GB DVDRW m9s72ea ofera o diagonala a ecranului de 15,6”, cu rezolutia de 1366 x 768 pixeli, un procesor destul de performant Intel Celeron Dual Core model N3050, placa grafica integrata, HDD 500 GB, memorie TAM 4 GB tip DDR3 1600 MHz si o baterie de tip Li-Ion 3 celule 31 Whr ce are o autonomie de pana la 8 ore.

Pentru design a fost folosita o carcasa de culoare negra, model slim si cu tastatura ce detine caracteristicile speciale Chiclet si texturata. Spre deosebire de alte laptopuri, modelul acesta are o greutate de 2,1 kg, facandu-l usor de transportat. Acest laptop la momentul postarii il puteti gasi la pret promotional aici la doar 849 lei cu tva, avand 150 lei reducere.

HP lider mondial in tehnologia IT si a comenzilor tactile, a creat un produs functional, ce poate fi conectat la toate perifericile concepute pentru mediul de afaceri.