laptopuri ieftine second

Laptopuri ieftine Dell

Laptop Dell Inspiron 3542

Laptopul Dell Inspiron 3542, vezi pret cu reducere detine o performanta fiabila, putand face fata nevoilor tale. Cu procesorul puternic IntelCeleron Processor de 2957U vei putea naviga pe web la editarea continutului video, iar cu optiunea de grafica dedicata poti desfasura activitati mult mai intense. Cu ajutorul display-lui HD, poti viziona videoclipuri si filme, cu o claritate mult mai mare si poti privi cu nostalgie la fotografiile persoanelor dragi sau la fotografiile tale din vacanta.

Dell Inspiron 3542

Display-ul Laptop-ului Dell Inspiron 3542 are diagonala standard de 15,6" cu o rezoluÅĢie de 1366x768 pixeli, la fel ca si celelalte modele. Culorile sunt vii si luminoase indiferent de modelul Dell ales. Cu DVD/WR poti inscriptiona liste de melodii preferate, si poti incarca diverse programe. Creat sa reziste, oferind o autonomie mare de functionare a bateriei, acest laptop reprezinta un ajutor de nadejde pentru planurile tale de lucru. Fiind testata rezistenta la caldura de pana la 65 de grade, il poti purta dupa tine oriunde, la birou, in masina, pe plaja sau pe terasa la o cafea. Balamalele rezistente, iti asigura 20.000 de deschideri. Laptopurile Dell sunt de calitate si se gasesc pe piata cu diverse configuratii pentru acelasi tip de model.

Aspect

Design-ul simplu al laptopului Dell nu atrage cu nimic, fiind recomandat mai mult pentru aplicatii office si navigare pe internet. Carcasa este din plastic mat, de buna calitate. Avantajul acestui laptop este acela ca poate fi upgradat, punand cata memorie RAM doresti, intre 2 GB si 8 GB. Hard disk-ul difera de la model la model, fiecare avand capacitatea de stocare diferita.

Hardware

Modelele clasice ale laptop-ului Dell sunt mai ieftine si sunt echipate cu HDD 320 GB iar cele mai scumpe cu configuratii multimedia, cu HDD 500 GB. Procesorul nu creeaza probleme, insa placa video dedicata se incalzeste mai tare, sistemul de racire reusind totusi sa o mentina la o temperatura in parametri normali. Calitatea sunetului este una medie, insa la frecventele joase, nu se aude aproape deloc. Din punct de vedere al pretului, il poti gasi aici la cel mai bun pret si cu siguranta va reusi sa inlocuiasca desktop-ul.