laptopuri ieftine second

Laptopuri ieftine Acer

Laptopurile s-au impus in ultima perioada pe piata datorita avantajelor pe care le ofera fata de sistemele desktop traditionale, prin autonomia acestora (poate fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul, avand o greutate mica , datorita dimensiunilor reduse incapand intr-un rucsac) si prin faptul ca se poate folosi cu usurinta indiferent de locul in care ne aflam, fiind in acelasi timp independent energetic datorita bateriei din dotare. Producatorul de laptopuri Acer se remarca in primul rand prin gama de laptopuri pentru business Aspire, home si ultrabook-uri.

Laptop Acer Aspire ES1-523-27GM AMD E1-7010

Acer Aspire ES1-523-27GM AMD

Unul dintre cele mai noi si mai reusite modele ale producatorului taiwanez este Aspire ES1-523-27GM AMD E1-7010 500 GB 4GB

Aspect

Produsul are o silueta robusta, pastrand culoarea inconfundabila a ACER (negru), textura deosebita a capacelor oferind o nota de elegenta greu de egalat, greutatea fiind extraordinar de mica, de numai 2.4 kilograme.

Display

Ecranul are o diagonala generoasa (15.6”) fiind un LCD TFT CineCrystal iluminat pe fundal cu ajutorul LED-urilor care asigura o imagine si culori deosebite. Privirea utilizatorului este protejata de lumina albastra difuzata de acran cu ajutorul soft-ului BluelightShield (marca proprie a celor de la Acer), navigarea realizata cu ajutorul Precision Touchpad are o sensibilitate deosebita fata de cele obisnuite, tastatura Acer Chiclet Keyboard fiind deosebita ca si rezistenta si senzitivitate oferind un feedback tactil extraordinar.

Procesor

Procesorul de tip AMD are o frecventa buna pentru un laptop, fiind de 1.5 GHz, capacitatea hard diskului fiind excelenta, cei 500 GB oferind un spatiu suficient atat pentru stocarea documentelor cat si a filmelor cu care ne putem delecta in momentele de odihna. Interfata este una dintre cele mai rapide existente, de tip SATA , viteza de rotatie fiind de 5400 rpm.

Memorie

Memoria ofera lejeritate in executarea de taskuri multiple, produsul fiind inzestrat cu 4 GB tip DDR3, placa video de tip Radeon facand-ul potrivit atat pentru folosinta zilnica cat si pentru pasionatii de jocuri sau filme.

Conectivitate

Porturile USB 3.0 si HDMI sunt grupate in partea din spate a produsului, oferind spatiul necesar in jurul laptopului, toate cablurile fiind conectate in partea spate. Dotarea standard include comunicare wireless, bluetooth, conectivitatea realizandu-se cu ajutorul a cinci porturi (2 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 HDMI si 1 RJ45), modelul fiind echipat si cu o camera web. Unitatea de citire este de tipul DVD – RW, fiind prezent un card reader SD , bateria fiind Li-Ion de trei celule.